top of page
Search
  • Writer's pictureShanna van der Linden

Nieuwsbrief - Bereikbaarheid praktijk

Updated: Jan 24, 2022


Geachte patiënt, ouder(s) en/of verzorger(s),


Op dit moment zijn wij druk bezig om onze contactmomenten met de patiënten te optimaliseren. Uit een intern onderzoek is gebleken dat onze telefoonlijnen vaak bezet zijn door allerlei gesprekken die wij veel effectiever op een andere manier in behandeling kunnen nemen. Onze communicatieve dienstverlening gaat daarom veranderen. Het doel is om al uw vragen op een goede, efficiënte manier te beantwoorden zonder dat u hiervoor lang in wachtrijen hoeft te wachten.


Wij zullen vanaf 23 juni 2021 op twee momenten per dag telefonisch bereikbaar zijn voor uw vragen. Buiten deze tijden zal onze praktijk alleen bereikbaar zijn via de email en/of Whatsapp. Wij kunnen via Whatsapp meerdere mensen tegelijk helpen en hopen hiermee effectiever te zijn waardoor mogelijke wachtrijen voorkomen kunnen worden. Daarnaast kunnen wij via de email en/of whatsapp beter en makkelijker met u communiceren omdat er bijvoorbeeld door middel van foto’s problemen beter inzichtelijk gemaakt kunnen worden waardoor wij u beter kunnen helpen met uw vraag en/of probleem.


Voor het maken en/of verzetten van afspraken (controle afspraken) of als u zich wilt inschrijven als nieuwe patiënt bent u sneller geholpen als u dit direct via onze website doet (boven aan de pagina)


Hieronder nogmaals alles op een rijtje:


- Telefonisch zijn wij bereikbaar van ma t/m vr van 08:00-09:30 uur en van 14:45-16:45 uur

- Voor spoedklachten (optie 1) tijdens werkuren: 8.00-16.45

- Voor spoedklachten buiten onze openingstijden (08:00 uur tot 17:00 uur) zijn wij bereikbaar op onze spoedtelefoon 06 39050929


- Via whatsapp zijn wij bereikbaar van ma t/m vr van 8:00-16:45 op het telefoonnummer 06 42 00 02 57.


- Via email zijn wij te bereiken voor al uw vragen: info@wereldlach.nl


- Voor inschrijvingen, maken en/of wijzigen van afspraken kunt u het beste terecht op onze website: www.wereldlach.nl (boven aan de pagina)


Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.


Met vriendelijke groet,

Orthodontistenpraktijk De Wereldlach


235 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page