top of page

Poejan Elmi en Afzal Wafae

Wij staan als orthodontisten en tevens echtpaar aan de basis van iedere behandeling. Wij bedenken samen alle behandelplannen en begeleiden deze vanaf het begin tot het eind.

Samen hebben wij de 5-jarige opleiding tot tandarts gevolgd aan de ACTA (Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam) in Amsterdam. Na een aantal jaar als tandarts gewerkt te hebben hebben wij beiden de 4-jarige specialisatie tot orthodontist gevolgd en afgerond aan de ACTA in Amsterdam (P.Elmi) en Radboud Universiteit in Nijmegen (A. Wafae)

 

Na onze specialisatie hebben wij in 2015 onze droom werkelijk gemaakt door onze eigen orthodontistenpraktijk te starten in Zoetermeer, wat een groot succes is geworden!

Poejan en Afzal, Orthodontisten bij de Wereldlach

Afzal Wafae en Poejan Elmi

Orthodontisten, MSc.

Voor ons is een succesvolle orthodontische behandeling niet alleen het eindresultaat, maar bovenal de weg daarnaartoe. Het is belangrijk voor ons, dat onze patiënten zich op hun gemak voelen als zij naar ons praktijk komen en dat zij zich daardoor vrij voelen om alle vragen te stellen die zij hebben. Alleen dan kan je samen succesvol werken naar een wereldse lach! 

DeWereldlach2021-086.jpg

Het team

bottom of page