fbpx

Ons Team

Wij staan als orthodontisten en tevens echtpaar aan de basis van iedere behandeling. Wij bedenken samen alle behandelplannen en begeleiden deze vanaf het begin tot het eind.

Samen hebben wij de 5-jarige opleiding tot tandarts gevolgd aan de ACTA (Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam) in Amsterdam. Na een aantal jaar als tandarts gewerkt te hebben hebben wij beiden de 4-jarige specialisatie tot orthodontist gevolgd en afgerond aan de ACTA in Amsterdam (P.Elmi) en Radboud Universiteit in Nijmegen (A. Wafae).

Na onze specialisatie hebben wij in 2015 onze droom werkelijk gemaakt door onze eigen orthodontistenpraktijk te starten in Zoetermeer,  wat een groot succes is geworden!

Poejan Elmi en Afzal Wafae

Orthodontisten, MSc.

Voor ons is een succesvolle orthodontische behandeling niet alleen het eindresultaat, maar bovenal de weg daarnaartoe. Het is belangrijk voor ons, dat onze patiënten zich op hun gemak voelen als zij naar ons praktijk komen en dat zij zich daardoor vrij voelen om alle vragen te stellen die zij hebben. Alleen dan kan je samen succesvol werken naar een wereldse lach! 

‘Alles komt recht….je orthodontist.’

Kim Zuidermeer

Orthodontie assistente

Ik ben Kim van den Berg- Zuidmeer. Ik werk inmiddels 10 jaar in de orthodontie met heel veel plezier! Ik werk nu een jaar bij De Wereldlach en ik heb hier echt een fijne werkplek gevonden. De praktijk is net als ik vrolijk, positief en professioneel. Ik vind het belangrijk om iedereen met een goed gevoel en uiteindelijk een stralende glimlach de deur uit te laten gaan.

Lema Raiz

Orthodontie assistente

Vanaf de eerste werkdag begin ik mijn dag met een Wereldlach. Ik doe mijn werk met veel plezier en wil mij hier graag in verder ontwikkelen.  Het belangrijkste voor mij is dat de patiënt zich op zijn gemak voelt en elke keer met een mooie lach de praktijk binnen komt lopen en de behandelingsduur als een wereldreis ervaart. Gedurende de behandelingsperiode zorg ik met mijn collega’s ervoor dat alles met plezier verloopt en de patiënt met een mooie Wereldlach de praktijk uitloopt.


Angel Smit

Orthodontie assistente

Orthodontieassistente zijn, is het leukste beroep dat er is vind ik. Ik werk hier met veel plezier in een team vol met enthousiaste collega’s. Mijn dag start en eindigt met een lach.

Selina de Bruijn

Orthodontie Assistente

Werken in orthodontie brengt verantwoordelijkheid met zich mee. Voor mij is kwaliteit leveren belangrijk. De wereldlach heeft kwalitatief hoge standaard en daarom werk ik er graag. Door middel van innovatie is de praktijk altijd in ontwikkeling, hierdoor weet ik dat ik bijdraag aan wat het beste is voor u als patiënt. Met een positieve instelling zorgen wij met ons leuke team voor een goede sfeer in de praktijk!

Shakira Faerber

Orthodontie Assistente

ik begin mijn dag bij de wereldlach met volle enthousiasme. Het werken in een fijn team met leuke patiënten is wat het werken bij de wereldlach voor mij zo leuk maakt ik vind het contact met patiënten leuk en een belangrijk onderdeel van een orthodontie behandeling.

Siemaf Hasan

Orthodontie Assistente

Onlangs ben ik met veel enthousiasme begonnen als opkomende orthodontie assistent bij de Wereldlach. Ik vind het heel belangrijk dat de wensen van de patiënt centraal staan. Hierbij zullen we dan ook samen werken om het behandelproces zo goed mogelijk te laten verlopen zodat u uiteindelijk een prachtig eindresultaat heeft wat betreft uw gebit. Samen met mijn vriendelijke en gedreven collega’s zorgen wij voor een prettige sfeer en werken we eraan om voor iedereen een Wereldlach mogelijk te maken.

Sabrina Soenarto – Jongmans

Officemanager

Vanaf de eerste dag ga ik met veel plezier naar mijn werk! Mijn veelzijdige functie, de patiënten en de leuke collega’s zorgen ervoor dat ik er elke werkdag sta met een glimlach. Met ons enthousiaste team zorgen wij voor een goede sfeer binnen de praktijk en is het ons doel dat de patiënten met een prettig gevoel terugkeren naar de Wereldlach!

Mahin Salemi

Medewerkster Financiële administratie

inschrijven bij je orthodontist